top of page

Menukaart

Suggesties en maandmenu

Check zeker on Facebook & Instagram

voor onze suggesties en maandmenu.

Brushetta.jpg

Hapjes

Tapasplank ‘Zet U’ (min 2p.)  - 9  / pp

koude en warme hapjes​

​

Bruschetta huisgerookte zalm  - 18

​avocado / dille / 4 stuks

​

Bruschetta tomatensalsa - 15             

​basilicum / tomaten / 4 stuks

​

Huisgemaakte bitterballen - 15              

​mosterdmayonaise / 8 stuks

​

Gepaneerde kabeljauwreepjes - 15    

​huisgemaakte tartaarsaus

​

Kaas - en garnaalballetjes - 12           

​cocktailsaus

​

Crispy chicken - 14

currymayonaise

​

Calamares  - 15    

huisgemaakte tartaarsaus          

Hoofdgerechten - Vlees

Filet Mignon ‘Piemonte’ - 28  ​

slaatje / verse frietjes*

​

Côte à l’os (2p.) ‘Piemonte’ - 33/pp

slaatje / verse frietjes*​​

​

*saus naar keuze: peper / champignon /

béarnaise / roquefort / lookboter

​

Varkenswangen - 26

Rodenbach / slaatje / verse frietjes

​

Vol-au-vent ‘Mechelse koekoek' - 26

slaatje / verse frietjes

​

Vol-au-vent ‘Deluxe’ - 34      

​kalfszwezerik / garnalen / slaatje / verse frietjes

 

Steak Tartaar  - 25

handgesneden en huisbereid / slaatje / verse frietjes

20240919_RESTAURANTZETU-347.jpg
20240919_RESTAURANTZETU-338_edited.jpg

Hoofdgerechten - Vis

​

Gebakken sliptongen - 34

3 stuks / slaatje / verse frietjes

 

Kabeljauwhaasje - 32

prei / wittewijnsaus / garnalen / aardappelpuree

 

Scampi ‘Zet U’ - 26

geroosterde paprika / bieslook / tomaat / verse frietjes

 

Garnaalkroketten - 24

3 stuks / slaatje / verse frietjes

Hoofdgerechten - Salades

Kaaskroketten - 20

3 stuks / slaatje / verse frietjes

 

Salade lauwe geitenkaas - 23 

spek / noten / bosvruchten

 

Salade scampi & coquilles - 26

granaatappelpitten

 

Salade kip - 23

parmezaan / croutons

20240919_RESTAURANTZETU-300.jpg
crème brulée.jpg

Desserts

Moelleux au chocolat - 12          

chocoladegebak / vanille ijs

​

Dame Blanche - 9

vanille ijs / warme chocoladesaus / verse slagroom  

​

Brésilienne - 9

vanille ijs / brésiliennenootjes 

gezouten karamel / verse slagroom

​

Crème Brûlée - 7

 

Huisgemaakte chocomousse  - 7                                                  

​​​​Coupe Colonel - 8

citroensorbet / vodka / munt

​

Sabayon - 12

limoncello / munt / vanille ijs

bottom of page