Menukaart
Suggesties en maandmenu
Suggesties​​
​​
Rib Eye 'Hereford' 300g € 39
slaatje / verse frietjes / saus naar keuze
Risotto met vis & zeevruchten € 36
mossel / coquille / kabeljauw / scampi​
Zotte salade 29
gerookte zalm / huisgemaakt kroketje / tomaat mozzarella / coppa / scampi​
​
Zeeuwse Mosselen
verse frietjes / mosselsaus
​
Witte wijn 32
Natuur 30
Look room 32
Zet U: Oosters 33
​​​
---------------------------------------
​
Dessert 12​
​
panna cotta met rode vruchten​​
​
​
Menu € 55/pp
het menu wordt enkel per tafel geserveerd
​
Hapje van de chef
​
***
​
Voorgerecht:
Risotto met zeevruchten
Carpaccio van tomaat / mozzarella / basilicum
Carpaccio gerookte Holstein / basilicum / parmezaan
Duo van huisgemaakte garnaalkroketten
***
​
Hoofdgerecht:
Filet Mignon
slaatje / verse frietjes / pepersaus
Gebakken sliptongen
slaatje/ verse frietjes
Vakenswangen
Rodenbach / slaatje / verse frietjes
Gebakken kabeljauw
Witte wijnsaus / prei / aardappelpuree
​
***
​
Dessert:
Dame Blanche
Irish Koffie
Panna Cotta met rode vruchten​
​

Hapjes
Tapasplank ‘Zet U’ (min 2p.) - 9 / pp
koude en warme hapjes​
​
Bruschetta huisgerookte zalm - 18
​avocado / dille / 4 stuks
​
Bruschetta tomatensalsa - 15
​basilicum / tomaten / 4 stuks
​
Huisgemaakte bitterballen - 16
​mosterdmayonaise / 8 stuks
​
Gepaneerde kabeljauwreepjes - 16
​huisgemaakte tartaarsaus
​
Kaas - en garnaalballetjes - 14
​cocktailsaus
​
Crispy chicken - 14
currymayonaise
​
Calamares - 16
huisgemaakte tartaarsaus
Hoofdgerechten - Vlees
Filet Mignon ‘Piemonte’ - 30 ​
slaatje / verse frietjes*
​
Côte à l’os (2p.) ‘Piemonte’ - 36/pp
slaatje / verse frietjes*​​
​
*saus naar keuze: peper / champignon /
béarnaise / roquefort / lookboter
​
Varkenswangen - 28
Rodenbach / slaatje / verse frietjes
​
Vol-au-vent ‘Mechelse koekoek' - 28
slaatje / verse frietjes
​
Vol-au-vent ‘Deluxe’ - 36
​kalfszwezerik / garnalen / slaatje / verse frietjes
Steak Tartaar - 28
handgesneden en huisbereid / slaatje / verse frietjes


Hoofdgerechten - Vis
​
Gebakken sliptongen - 36
3 stuks / slaatje / verse frietjes
Kabeljauwhaasje - 35
prei / wittewijnsaus / garnalen / aardappelpuree
Scampi ‘Zet U’ - 28
geroosterde paprika / bieslook / tomaat / verse frietjes
Garnaalkroketten - 28
3 stuks / slaatje / verse frietjes
Hoofdgerechten - Salades
Kaaskroketten - 22
3 stuks / slaatje / verse frietjes
Salade lauwe geitenkaas - 23
spek / noten / bosvruchten
Salade scampi & coquilles - 27
granaatappelpitten
Salade kip - 23
parmezaan / croutons


Desserts
Moelleux au chocolat - 12
chocoladegebak / vanille ijs
​
Glutenvrije Moelleux - 14
chocoladegebak / vanille ijs
​
Dame Blanche - 10
vanille ijs / warme chocoladesaus / verse slagroom
​
Brésilienne - 10
vanille ijs / brésiliennenootjes
gezouten karamel / verse slagroom
​
Crème Brûlée - 8
Huisgemaakte chocomousse - 8
​​​​Coupe Colonel - 10
citroensorbet / vodka / munt
​
Sabayon - 12
limoncello / munt / vanille ijs
​
Sorbet ijs - 8
Framboos / citroen