Menukaart
Suggesties en maandmenu
Check zeker on Facebook & Instagram
voor onze suggesties en maandmenu.
Hapjes
Tapasplank ‘Zet U’ (min 2p.) - 9 / pp
koude en warme hapjes​
​
Bruschetta huisgerookte zalm - 18
​avocado / dille / 4 stuks
​
Bruschetta tomatensalsa - 15
​basilicum / tomaten / 4 stuks
​
Huisgemaakte bitterballen - 15
​mosterdmayonaise / 8 stuks
​
Gepaneerde kabeljauwreepjes - 15
​huisgemaakte tartaarsaus
​
Kaas - en garnaalballetjes - 12
​cocktailsaus
​
Crispy chicken - 14
currymayonaise
​
Calamares - 15
huisgemaakte tartaarsaus
Hoofdgerechten - Vlees
Filet Mignon ‘Piemonte’ - 28 ​
slaatje / verse frietjes*
​
Côte à l’os (2p.) ‘Piemonte’ - 33/pp
slaatje / verse frietjes*​​
​
*saus naar keuze: peper / champignon /
béarnaise / roquefort / lookboter
​
Varkenswangen - 26
Rodenbach / slaatje / verse frietjes
​
Vol-au-vent ‘Mechelse koekoek' - 26
slaatje / verse frietjes
​
Vol-au-vent ‘Deluxe’ - 34
​kalfszwezerik / garnalen / slaatje / verse frietjes
Steak Tartaar - 25
handgesneden en huisbereid / slaatje / verse frietjes
Hoofdgerechten - Vis
​
Gebakken sliptongen - 34
3 stuks / slaatje / verse frietjes
Kabeljauwhaasje - 32
prei / wittewijnsaus / garnalen / aardappelpuree
Scampi ‘Zet U’ - 26
geroosterde paprika / bieslook / tomaat / verse frietjes
Garnaalkroketten - 24
3 stuks / slaatje / verse frietjes
Hoofdgerechten - Salades
Kaaskroketten - 20
3 stuks / slaatje / verse frietjes
Salade lauwe geitenkaas - 23
spek / noten / bosvruchten
Salade scampi & coquilles - 26
granaatappelpitten
Salade kip - 23
parmezaan / croutons
Desserts
Moelleux au chocolat - 12
chocoladegebak / vanille ijs
​
Dame Blanche - 9
vanille ijs / warme chocoladesaus / verse slagroom
​
Brésilienne - 9
vanille ijs / brésiliennenootjes
gezouten karamel / verse slagroom
​
Crème Brûlée - 7
Huisgemaakte chocomousse - 7
​​​​Coupe Colonel - 8
citroensorbet / vodka / munt
​
Sabayon - 12
limoncello / munt / vanille ijs